Η τελευταία μάχη.

– Πίσω, πίσω, πίσω ΡΕΕΕΕΕΕΕ!

– Επίθεση ξανά αδέρφια, επίθεση ξανά!

Φώναζε ο Βασιλιάς αλλά ο στρατός του άτακτος έτρεχε αριστερά και δεξιά.
Άλλοι είχαν πετάξει ήδη τα ξύλινα σπαθιά τους και στο βλέμμα τους έβλεπες τον θάνατο.. Με ξεσκισμένα ρούχα, χωρίς πια πανοπλίες και γεμάτοι πληγές πάνω στα αθώα κορμάκια τους αυτοί οι πρώην μεγάλοι και τρανοί πολεμιστές δεν θύμιζαν σε τίποτα τις παλιές καλές τους μέρες.

– Κάποιος να προστατεύσει τον Βασιλιά, κάποιος να τον προστατεύσει!!!

Φώναζαν μάταια οι αυλικοί του καθώς έβλεπαν να τους προσπερνούν τρέχοντας οι στρατιώτες βγάζοντας κραυγές απόκοσμες και άναρθρες.. Κάποιοι μελετητές χρόνια μετά από αυτήν την μάχη είπαν πως ίσως ήταν «Ομιλούσα Γραμμική Χέσους ΙΙ» μια γλώσσα όπου ο εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου την έχει καταχωρημένη μέσα στους νευρώνες του και είναι σε θέση να την χρησιμοποιεί σε περιπτώσεις εξαιρετικού φόβου.

Αυτές τις φωνές άκουσαν οι αυλικοί, κοιτάχτηκαν μεταξύ τους, έπειτα κοίταξαν τον Βασιλιά τους, ξανακοιτάχτηκαν μεταξύ τους και πετώντας ψηλά τους πάπυρους άρχισαν να τρέχουν με τέτοια ταχύτητα όπου ανθρώπινο ον δεν είχε ξανατρέξει στον πλανήτη Γη.

Μέσα σε δύο λεπτά είχαν όλα τελειώσει. Το πεδίο μάχης θύμιζε κρανίου τόπος και ο μόνος άνθρωπος που είχε μείνει εκεί ήταν ο Βασιλιάς και το λάβαρο του.. το λάβαρο του και το άσπρο του άλογο.

Από μακριά μια φιγούρα ξεπρόβαλε αργά αργά.. ένας συνεχόμενος και επαναλαμβανόμενος μεταλλικός ήχος ακολουθούσε το κάθε βήμα της.. Κανείς δεν μπορεί να το περιγράψει καλύτερα από τον ίδιο τον Βασιλιά.

– Μα τι είναι τούτο το τζζζζζ τζζζζζζζ τζζζζζζζζζζζζζ;

Αναρωτήθηκε με απορία ενώ το ανδροειδές με κωδικό όνομα ASI-RION 3000 έριχνε λειζεριές αριστερά και δεξιά καταστρέφοντας οτιδήποτε δεν θύμιζε καμμένη Γη.

Η απόσταση που χώριζε τον Βασιλιά και το ASI_RION 3000 δεν ήταν πια ούτε μισό γήπεδο όταν το περήφανο άλογο του τον άφησε να πέσει απότομα στο έδαφος καθώς εκείνο λιποθυμούσε και έμενε ανάσκελα με τα τέσσερα ποδαράκια του να κοιτούν τον ουρανό.

Ποτέ του δεν είχε αισθανθεί πιο μόνος. Τα τείχη και τα αναχώματα είχαν πέσει, ο στρατός του τον είχε παρατήσει, οι αυλικοί του το ίδιο..

Ακόμα και το άσπρο άλογο του που κάποιοι το σύγκριναν με τον Βουκεφάλα, το περήφανο άλογο του Μέγα Αλέξανδρου, βρισκόταν δίπλα του ανάσκελο και λιπόθυμο με την γλωσσίτσα του να έχει βγει έξω και στα πλάγια και κατουρημένο ολούθε από τον φόβο του.

Ο μεταλλικός συνεχόμενος ήχος γινόταν όλο και πιο δυνατός ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησε.

Ο ζεστός ήλιος εκείνου του καλοκαιριάτικου μεσημεριού δεν υπήρχε πια και μια πελώρια σκιά κάλυπτε το έδαφος γύρω από τον Βασιλιά.

Ήξερε και αυτός κατά βάθος πως τίποτα άλλο δεν έμενε από το να περιμένει το τέλος του.

Είχε κλείσει τα μάτια και άκουγε μόνο τις απότομες εκτοξεύσεις ατμού από τις μεταλλικές ενώσεις του ASI-RION 3000.

Για περίπου δυο λεπτά η απόλυτη ησυχία.. κανένα λέιζερ δεν τον είχε αποτεφρώσει.. καμιά μεταλλική λεπίδα δεν του είχε πάρει το κεφάλι..

Το ASI-RION 3000 φαινόταν αδρανοποιημένο ακριβώς πάνω από το κεφάλι του. Αχνά ακούγεται μέσα από το ανδροειδές μια μελωδία.. Στην αρχή σε χαμηλή ένταση σαν να είναι η εισαγωγή από κάποιο κομμάτι η οποία όμως όλο και δυναμώνει..

«Μα τι είναι αυτό που ακούω» αναρωτήθηκε,

«τι ήχος είναι αυτός; δεν μοιάζει με φλάουτο, ούτε με λύρα, δεν μοιάζει ούτε με τα τύμπανα που παίζουν οι μουσικοί στις γιορτές μου..»

Η μουσική όλο και δυνάμωνε μέσα από τα ενσωματωμένα ηχεία της PIONEER που είχαν προστεθεί στην δεξιά πλευρά του ASI-RION 3000 και ήταν μια πολύ καλή αναβάθμιση όπου έγινε για την συγκεκριμένη αποστολή.

Τώρα ο Βασιλιάς έντρομος άκουγε να βγαίνει μέσα από αυτήν την πρωτόγνωρη μελωδία και στίχος.. ακόμα πιο έντρομος άκουγε το ASI-RION να ανοιγοκλείνει το στόμα του και να τραγουδά..

«The only aphrodisiac I need is your voice Hearing you speak my name Beckoning me to answer Telling me you want me….

…So I tell you that you’re the answer to every question I’ve ever had about love»

«Την γαμήσαμε»,

σκέφτηκε ο Βασιλιάς και τα κωλομέρια του έσφιξαν μονομιάς.

Σχόλια:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s