Μέρες ενός πρώιμου Οκτώ(μ)βρη.

Οι μέρες που περνούν έχουν μια περίεργη θλίψη πάνω τους.. βλέπω απέναντι μου τα κτίρια μουντά και κιτρινισμένα, οκνοί παρατηρητές μιας γενιάς που σαπίζει μέσα στον εικονικό κόσμο, επαναστάτες δυαδικών ψηφίων, σχολιάζουν, δικάζουν, ερωτεύονται, ενίοτε γαμάνε με μια κάμερα να κοιτάζει τα χλωμά τους πρόσωπα, χάνονται μέσα σε έναν κόσμο που τους προκαλεί την αίσθηση της ασφάλειας, κυρίαρχοι και κλειδοκράτορες με ένα απλό restart, με ένα απλό log off.

Ζωή που παίρνει μπρος με το πάτημα ενός πλήκτρου, ζωή που τελειώνει με ένα shutdown για να κοιμηθείς και να αρχίσεις πάλι από την αρχή.

Σήκω λίγο από την οθόνη του υπολογιστή σου, γάμα λίγο το άβαταρ που έχεις στο προφίλ σου και άνοιξε το παράθυρο να μπει καθαρός αέρας.

Φάε σαν άνθρωπος και όχι βιαστικά, γάμα σαν σκυλί μαύρο και μην σκέφτεσαι πόσα interaction έχεις όση ώρα λείπεις, ναι η γκόμενα που σου έκανε Like δεν υπάρχει στα αλήθεια, το Μαράκι που έχεις δίπλα σου υπάρχει, back to basics μαλάκα μου..

Πριν πολλά χρόνια που η τεχνολογία ήταν ο θερινός κινηματογράφος της γειτονιάς, εκείνα λοιπόν τα χρόνια ο κόσμος έπαιρνε τα βουνά, ναι ξέρω και εσύ είσαι έτοιμος να πάρεις τα βουνά,

ΠΑΡΤΑ!

Πήγαινε να νιώσεις πως είναι ο καθαρός αέρας πάρε και την κοπέλα σου και ρίξε της έναν πούτσο κάτω από ένα έλατο.. Να χύνεις και να φωνάζεις:

«Ω Έλατο, Ω Έλατο!»

Να γαμάς και να σε παίρνει μάτι ο Γουίνι το χαρωπό αρκουδάκι ενώ μέλισσες θα πετούν πάνω από την κεφάλα σου και κρύο ρυάκι με γάργαρο νερό θα σου ξεπλένει τα παπάρια..

Back to Basics, όχι συνέχεια αλλά έτσι για να σπάει λίγο αυτή η  γαμημένη μονοτονία που σε τριγυρίζει.. έχουμε φτάσει σε σημείο να γίνεται πόλεμος έξω από το σπίτι μας και μεις να λέμε «# συμβαίνει τώρα!!».

Ναι μαλάκα μου hashtag. Είναι έξω από το σπίτι σου και βαράνε την πόρτα, κάν’ το κοινοποίηση να σε βοηθήσουν οι εικονικοί φίλοι σου.. να έρθουν με τα εικονικά καυλιά τους να διώξουν τον οχτρό,

Log out – Go to sleep mode.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Μέρες ενός πρώιμου Οκτώ(μ)βρη.

Σχόλια:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s