Πίπα σημαίνει αγαπώ.

Μόλις ολοκλήρωσε το αγόρι σας.. στην καλύτερη των περιπτώσεων έχετε και οι δυο ιδρώσει και στέκεστε αποκαμωμένοι στο κρεβάτι.. Έχετε σκεφτεί πόσοι θα παρακαλούσαν εκείνη την ώρα να μην σας έχουν δίπλα σας;

Έχετε νιώσει το κλίμα να είναι βαρύ και να μην σας σηκώνει;

Τρίβει τα μάτια του και χασμουριέται ενώ παράλληλα αναφέρει το πόσο νωρίς έχει να ξυπνήσει αύριο; Νομίζω πως είναι η ώρα να σηκωθείτε από το κρεβάτι, να πάτε να κάνετε το ντουζάκι σας και να φύγετε.. εάν κάνετε και κίνηση να πάρετε Ραδιοταξί αυτό θα μετρήσει υπέρ σας.. εάν το πληρώσετε κιόλας ακόμα καλύτερα..

Είστε μέσα στο ταξί και αναπολείτε την βραδιά που μόλις τελείωσε.. όλα ήταν όμορφα αλλά γιατί, γιατί το αγόρι μου μόλις τελείωσε έγινε ένας άλλος άνθρωπος.. αυτό το καμάρι που είχε τόση ενέργεια πριν με πάει σπίτι του, που προσπάθησε να με ικανοποιήσει όταν κάναμε έρωτα (κοινώς γαμήσι) γιατί; Γιατί μετά έγινε απότομος, γιατί μετά δεν τον ένιωθα κοντά μου..

Πριν κυλήσει ένα δάκρυ από τα μάτια σας και βρείτε παρηγοριά στα ζεστά λόγια του ταξιτζή.. σκεφτείτε το εξής..

Πίπα του κάνατε του παιδιού ή την βγάλατε στο ανάσκελο (έχετε πάρει και λίγα κιλά τελευταία και αν κάτσετε από πάνω του μπορεί και να τον πονέσετε) και τον αφήσατε να δουλεύει σαν το σκυλί το μαύρο το αδέσποτο..

Πίπα σημαίνει αγαπώ.. φροντίζω.. κατανοώ.

Πίπα σημαίνει πως σε καταλαβαίνω, καταλαβαίνω και μέσα από εκεί δημιουργώ.. Προσωπικά πιστεύω πως δεν υπάρχει το «δεν ξέρω να την κάνω γι΄ αυτό και την αποφεύγω».. πόσο μάλλον δεν υπάρχει η θεϊκή ατάκα «το κάνω μόνο όταν τον γνωρίσω καλύτερα» αυτά και συγνώμη για την έκφραση είναι μαλακίες.. Υπάρχουν δύο είδη γυναίκας, αυτή που της αρέσει το πουλί σαν όργανο και η άλλη η ακατανόμαστη.

Το πρώτο είδος καταλαμβάνει και το 99% και απευθύνομαι σε αυτήν.. Δεν υπάρχουν συμβουλές για το πως να την κάνετε.. το έχετε μέσα σας.. πηγάζει από μέσα σας αυτό το ταλέντο.. όπως μαθαίνετε να μιλάτε έτσι υπάρχει και μια εσωτερική λειτουργία στο δεξιό τμήμα του εγκεφάλου σας που διαχειρίζεται το πως να κάνετε πίπα.. Είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν γυναίκες που να μην κάνουν καλή πίπα, είναι σαν να πηγαίνετε στον πόλεμο χωρίς όπλα.. είναι το μυστικό σας όπλο.. εκμεταλλευτείτε το.. στο τέλος θα μείνει μόνο μία.. Αυτή που θα κάνει την καλύτερη..

Για αυτό λοιπόν την επόμενη φορά που θα σας γυρίσει την πλάτη του στο κρεβάτι και στο πρόσωπο του θα έχει χαραχθεί η θλίψη..

Ξανά σκεφθείτε το..

6 σκέψεις σχετικά με το “Πίπα σημαίνει αγαπώ.

  1. Δεν νομίζω ότι η πίπα είναι η λύση σε αυτό το πρόβλημα…δεν γυρνάει την πλάτη του αυτός επειδή δεν του πήραμε μια πίπα, αλλά επειδή υπάρχει ένα άλλο πρόβλημα.Φυσικά η πίπα για τους άνδρες είναι μια από τις μεγαλύτερες ευχαριστισεις τους και το θέλουν πιο πολύ από όλα,αλλά δεν είναι δικαιολογία το ότι μετά το σεξ μας γύρισε την πλάτη επειδή δεν του πήραμε μια πίπα.Επίσης όπως αναφέρθηκε στο κείμενο ότι υπάρχουν 2 είδη γυναικών μπορώ να συμφωνήσω,αλλά δεν είναι δικαιολογία το ότι δεν ξέρω να την κάνω ή θέλω να τον γνωρίσω καλύτερα.Μια είναι η απάντηση στην πίπα ή το έχεις ή δεν το έχεις…Δεν σε αναγκάζει κάνεις να το κάνεις.Το κάνεις πάρα μόνο να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου.

    Μου αρέσει!

  2. Αδυναμία στους μεγαλύτερους είχα παντα. Ερωτική και μη. Έχω μάθει να ακούω και δυο πράγματα,όποτε αυτό το θέμα δεν ειναι η πρώτη φορά που το αντιμετωπιζω. Προφανώς οι απόψεις ανάμεσα σε δυο φύλλα δεν μπορούν να ταυτίζονται αλλά εδώ ο αγαπητός έχει δίκιο. Αν οι γυναίκες είχαμε μάθει να μην βλέπουμε τον εαυτό μας σαν κέντρο του σύμπαντος και αν βλέπαμε και αν παρατηρούσαμε αυτόν που έχουμε απέναντι δεν θα προέκυπτε διαφωνία. Φαίνεται στην έκφραση του,στον τροπο που κινείται μετά,δεν το κανει επίτηδες. Προφανώς οι άντρες αφου τελειώσουν αισθάνονται πιο κουρασμένοι,αλλα μετά την πίπα έχουν μια παραπάνω λάμψη στο πρόσωπο ρε παιδί μου,έχει γίνει η κούραση πιο γλυκά….Να τους προσέχετε κορίτσια και να τους αντιμετωπίζετε όπως σας αντιμετωπίζουν. Έχουν λιγοστέψει οι άντρες και όσες έχετε γνωρίσει να αισθάνεστε τυχερές.

    Μου αρέσει!

Σχόλια:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s