Η γυναίκα ανατολίτισσα.

Έχω κουρνιάσει μην με κουνήσει κανείς δεν θέλω να πάω πουθενά.. δεν θέλω να κάνω τίποτα είμαι Δεγαμίτης.. δεν γαμάω ρε δεν σας γαμάω δεν θέλω να δω καμία σας.. όλες είσαστε το ίδιο και εγώ έχω βαρεθεί αυτήν την κατάσταση.. είσαστε ίδιες..μια ώρα από τον πολύτιμο μου χρόνο.. αλήθεια είναι τραγικό αλλά όλες μα όλες να είναι ίδιες;

Ήθελα να ήξερα ποιος μαλάκας είπε πως οι γυναίκες είναι ένα ξεχωριστό βιβλίο η κάθε μια.. ποιος; Ποιος μαλάκας μπορεί να είπε κάτι τέτοιο.. όλες είναι ίδιες.. όλες έχουν ένα σκοπό.. να πιουν μέχρι τελευταία ρανίδα κάθε υγρό που υπάρχει στον ανθρώπινο αντρικό οργανισμό.. όλες όμως!

Απλά ο τρόπος αλλάζει.. το σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι ίδιο.. όλες θέλουν να μας γαμήσουν.. την ψυχή το κορμί το μυαλό τα πιστεύω μας όλα.. απλά η κάθε μια έχει τον δικό της τρόπο.. αν όμως ξέρεις τις βασικές κατηγορίες γυναίκας μπορείς ανάλογα να τις κατατάξεις και να τις πολεμήσεις..

Γυναίκα ανατολίτισσα:

Είναι η λεγομένη γυναίκα γατούλα.. μόλις την γνωρίσεις αισθάνεσαι πως είσαι πολύ τυχερός πετάς στα σύννεφα και o έρωτας είναι από πάνω σου και σε σημαδεύει με το βέλος.. η γυναίκα αυτή δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.. πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας για να μην καταλάβεις πως αυτό το είδος γυναίκας ο,τι και να της κάνεις δεν παίρνει χαμπάρι με τίποτα..

της λες..

«Άργησα αγάπη μου γιατί γαμούσα την κολλητή σου» και σου λέει,

«Εντάξει μωρό μου δεν πειράζει».

Της λες πως δεν την θέλεις άλλο και αυτή σου φτιάχνει χαλβά για να σε ευχαριστήσει..

Είναι το είδος της γυναίκας που σου γαμάει το μυαλό.. μπορεί να σε στείλει στο τρελοκομείο και να σου φέρνει και σπιτικό χαλβά στα επισκεπτήρια.. και όχι δεν είναι αθώα η ανατολίτισσα.. απλά όλα αυτά είναι μέρος ενός σατανικού σχεδίου.. η γυναίκα αυτή κάθε άλλο παρά ηλίθια είναι.. είναι πανέξυπνη ξέρει τα πάντα για εσένα, που είσαι και τι κάνεις και αν βρεθείς με κανένα μαχαίρι στην πλάτη καρφωμένο είναι το νούμερο ένα υποψήφιο είδος γυναίκας για να το κάνει..

Τρόποι αντιμετώπισης :

Προσπαθείς να της γαμήσεις συγγενικό μέλος.. η οικογένεια παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή της.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Η γυναίκα ανατολίτισσα.

Σχόλια:

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s